דייסת בורגול

דייסת בורגול (הגדל)

חומרים:

  • כוס בורגול
  • 2 כוסות חלב
  • מעט חמאה
  • תוספת לפי הטעם: ריבת חלב, חמאת בוטנים, שוקולד צ'יפס, פירות יער, תמצית וניל, קפה מומס במעט מים וכן הלאה...

הוראות הכנה:

  • ממיסים את החמאה בסיר קטן.
  • מוסיפים את הבורגול, ממתינים כדקה-שתיים ומוסיפים את החלב.
  • מביאים לרתיחה, מנמיכים ומבשלים על אש נמוכה כעשר- חמש עשרה דקות. מידי פעם יש לערבב, ולשים לב שלא נגמרים הנוזלים. אם יש צורך, מוסיפים עוד חלב או מים.
  • מכבים את האש ומוסיפים פנימה כף מהתוספת שנבחרה. מערבבים היטב פנימה עד להטמעה מלאה.

בתאבון!!

דרג את הכתבהדירוג כתבה דייסת בורגול: 5 כוכבים
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
1 מדרגים
אתר נגיש
עבור לתוכן העמוד