מרק אפונה סמיך

מרק אפונה סמיך (הגדל)

חומרים:

  • שקית אפונה קפואה 'סנפרוסט' או 2 קופסאות שימורים של אפונה ירוקה
  • מעט שמן זית לטיגון
  • ראש שום טרי
  • בצל בינוני
  • מלח, פלפל

למתכון זה נדרש בלנדר מוט.

 

הוראות ההכנה:

  • מחממים את השמן בסיר גדול.
  • קולפים את שיני השום והבצל. קוצצים את הבצל גס, וחוצים לחצי את שיני השום.
  • מטגנים את הבצל והשום. מוסיפים את האפונה ומטגנים קלות.
  • מכסים את תכולת הסיר במים ומבשלים עם מכסה סגור כ30 דק'.
  • מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
  • בסוף הבישול, טוחנים את המרק טחינה חלקית- כך שיישארו מעט אפונים שלמות

אוכלים חם כמובן :-)

 

דרג את הכתבהדירוג כתבה מרק אפונה סמיך: 0
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
ללא מדרגים
אתר נגיש
עבור לתוכן העמוד