מצה- בריי [מצה מטוגנת עם ביצה]

ארוחת הבוקר המסורתית של פסח.

מתאים גם לטיולים!

 

מצרכים:

  • 4-5 מצות
  • 3 ביצים
  • מלח ותבלינים לפי הטעם
  • מעט שמן לטיגון

אופן ההכנה:

מרסקים את המצות לחתיכות קטנות.

מוסיפים את הביצים והתבלינים ומשרים כ-10 דק', עד שהמצות יתרככו.

מחממים שמן במחבת, מעבירים מהעיסה כמות שתכסה את המחבת [מעין לביבה-גדולה], ומטגנים היטב משתי הצדדים.

 

ע"מ לשמור לטיולים, אורזים בנייר כסף.

ניתן לגוון באמצעות הוספת: כוסברה, פטרוזיליה, שמיר, גבינה צהובה, בצל מטוגן, ולאוכלי שרויה- גם חלב.

דרג את הכתבהדירוג כתבה מצה- בריי [מצה מטוגנת עם ביצה]: 3 כוכבים
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
12 מדרגים

מתכונים נוספים לפסח

אתר נגיש
עבור לתוכן העמוד