עוגת קרמבו

העוגה בנויה מ-3 שכבות. מתאים לתבנית עגולה [בקוטר 26]

 

לבסיס:

  • 5 ביצים
  • אינסטנט פודינג שוקולד
  • 6 כפות סוכר
  • 2 כפות שמן

מקציפים את הביצים כשהם שלמות במשך הרבה זמן- 7 דק'. מוסיפים את כל שאחר החומרים.
שופכים לתבנית ואופים בחום 180 מעלות כ-30 דק' עד שהבסיס מוכן וקיסם יוצא יבש.


לקרם:

  • 1 שמנת מתוקה [אפשר גם צמחית, ולהוסיף 1/2 כוס מים]
  • 1 אינסטנט פודינג וניל
  • רום/קוניאק/מייפל
  • כפית נס קפה

מקציפים את השמנת.
מקפלים פנימה בזהירות את שאר החומרים למעט הקפה.
בכוס קטנה ממיסים את הקפה במעט מאוד מים רותחים, מחכים שיתקרר קצת ומוזגים פנימה.

אחרי שהבסיס מתקרר, מורחים את הקרם על הבסיס.

 


לציפוי:

  • 100 גר' שוקולד מריר
  • 3 כפות מים
  • 3 כפות סוכר

ממיסים בסיר על אש קטנה תוך כדי עירבוב.
מורחים את הקרם על העוגה.

 

לשמור בקירור!

דרג את הכתבהדירוג כתבה עוגת קרמבו: 4 כוכבים
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
9 מדרגים

מתכונים נוספים לפסח

אתר נגיש
עבור לתוכן העמוד