קציצות בשר

תקציר

אוכל קצת יותר אמיתי- 'לילדים גדולים'
קציצות בשר

 

חומרים:

  • 500 גר' בשר טחון
  • צרור פטרוזיליה שטופה
  • ביצה גדולה או שתיים
  • פירורי לחם
  • שמן לטיגון
  • מעט קטשופ

הוראות הכנה:

קוצצים את הפטרוזיליה ומערבבים בבשר.

מוסיפים מעט קטשופ וביצה גדולה או שתיים.

מוסיפים את פירורי הלחם ליצירת תערובת אחידה, רכה אך לא נוזלית;

אם התערובת נוזלית מוסיפים פירורי לחם. אם התערובת יבשה מוסיפים ביצה.

יוצרים בידיים רטובות כדורים קטנים ומשטחים אותם לקציצות.

במחבת, מרתיחים מעט שמן.

מכניסים כל קציצה לשמן ומטגנים כדקה-דקה וחצי מכל צד [יש לשים לב שהבשר מתבשל גם מבפנים]

 

טעים ישר מהמחבת!

דרג את הכתבהדירוג כתבה קציצות בשר: 2 כוכבים
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
2 מדרגים

מתכונים נוספים לפסח

אתר נגיש
עבור לתוכן העמוד