דגים ברוטב אדום

תקציר

מתכון לדגים טעימים לכבוד שבת, חג או סתם כשבא לכם..
דגים ברוטב אדום

חומרים:

  • דגים
  • כוסברה
  • גמבה
  • פלפל חריף
  • שום
  • תפוחי אדמה
  • שמן
  • תבלינים: פפריקה, מלח, תבלין דגים

אופן הכנה:
  • שמים בסיר: מספר עלי כוסברה שטופים היטב, רצועות גמבה, פרוסות תפוחי אדמה, 2 שיני שום שלמות, ולאוהבים חריף- גם פלפל חריף..
  • מפזרים מלח על הכל, מי שרוצה שיהיה קצת חריף ולא שם פלפל יכול לשים קצת פלפל שחור, ואם יש לכם תבלין דגים מומלץ להוסיף.
  • מוסיפים מים שיגיעו לגובה של פרוסות תפוחי האדמה.
  • מבשלים במשך כ-10 דקות על אש בינונית.
  • שוטפים את הדגים היטב, ומניחים אותם בסיר מעל כל הירקות, אחד לידי השני כך שלא ידבקו אחד לשני במהלך הבישול.
  • מערבבים רבע כוס שמן עם כף פפריקה, ושופכים את התערובת על הדגים שבסיר, ועם כף מערבבים ערבוב קל- לוקחים קצת מהמים ומפזרים מעל הדגים. (חשוב לשמור שהדגים יהיו מעל הירקות ולא יתפרקו).
  • מבשלים כ- 30-40 דקות, עד שרואים שהכל יתבשל.
  • לקראת הסוף מוסיפים עוד כוסברה קצוצה מעל הדגים.
מומלץ לאכול את הדגים חמים וטריים!
תהנו!
דרג את הכתבהדירוג כתבה דגים ברוטב אדום: 5 כוכבים
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
2 מדרגים

מתכונים נוספים לפסח

אתר נגיש
עבור לתוכן העמוד