עוגת טורט

תקציר

עוגת בסיס טעימה ופשוטה עם אפשרויות גיוון.
עוגת טורט

 

 

 

מצרכים:

5 ביצים מופרדות

כוס סוכר

אבקת אפיה

3/4 כוס קמח תפו"א

3/4 כוס קמח מצה

3/4 כוס שמן + כף תמצית וניל

 

אופן ההכנה:

מקציפים את החלבונים והסוכר .

בנפרד מקציפים את החלמונים עם השמן, אבקת אפיה ותמצית וניל.

מוסיפים לתערובת השניה בהדרגה לסירוגין קמח וקצף (מההקפצה הראשונה).

שופכים את הבלילה לתבנית בינונית.

אופים ל 25 דקות בחום 180 מעלות.

 

אפשרויות גיוון:

·         במקום קמח תפו"א אפשר לשים קוקוס או אגוזים טחונים או פרג.

·         אפשר להוסיף מעט קקאו לחלק מהבלילה, ולעשות כמו עוגת שיש- לשפוך את הבלילה הלבנה לתבנית, ואח"כ לשפוך פס/פסים מהבלילה החומה.

 

דרג את הכתבהדירוג כתבה עוגת טורט: 3 כוכבים
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
5 מדרגים

מתכונים נוספים לפסח

אתר נגיש
עבור לתוכן העמוד