שלגוני בננה-קוקוס

מצרכים:

  • 500 ג' גבינה לבנה
  • 2 בננות בשלות
  • חצי כוס קוקוס
  • 2 כפות סילאן, דבש או מייפל

מסננים את הגבינה בחיתול בד נקי או בבד צפוף אחר כשעה, עד שכל הנוזלים ניגרים.

מועכים את הבננות ומערבבים עם הגבינה הסמיכה שהתקבלה. מוסיפים את הקוקוס והסילאן ומערבבים היטב.

מחלקים את העיסה לכוסיות קטנות, ונועצים קיסם או מקל נקי בכל שלגון.

מקפיאים לשעתיים לפחות.

מחלצים את השלגונים לפני ההגשה.

 

טיפ לחילוץ השלגונים: לטבול את הכוסית במים חמים למספר שניות.

 

אופציונאלי: לאחר הקפאה של שעתיים לפחות, לצפות את השלגונים בציפוי לבחירה. ניתן להקפיא לאחר הציפוי ללא הכוסות או לאכול מיד.

רעיונות לציפוי:

-שוקולד, חלב או לבן, מומס עם מעט שמן [שימו לב שהוא מתקשה מהר מהקור של השלגון- אם רוצים להדביק על השוקולד סוכריות, יש לעשות זאת במהירות]

-שבבי קוקוס

-אגוזים גרוסים

-שבבי שוקולד

- שבבי בננה צ'יפס

דרג את הכתבהדירוג כתבה שלגוני בננה-קוקוס: 5 כוכבים
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
1 מדרגים

מתכונים נוספים לפסח

אתר נגיש
עבור לתוכן העמוד