לכל חברה ישנה כמות מינימום להזמנה, מעליה לא יהיה תשלום עבור הגלופה. (למשל, בחברת 'אדיב' - בהזמנה מעל 40 חולצות הגלופה היא בחינם, אחרת עלות הגלופה היא 80 ₪)
אם יש לי כמה הזמנות שונות של חולצות עם גלופות שונות?
כל גלופה עולה כסף, ולכן כמות המינימום רלוונטית לכל גלופה בנפרד. (למשל, אם יש 20 חולצות עם גלופה 1, 15 עם גלופה 2, ו-35 עם גלופה 3 - עליכם לשלם על כל גלופה בנפרד)
במידה והגלופה הקדמית היא סמל אריאל הרגיל - אין צורך לשלם. במידה וברצונך לשים סמל אחר (מצויר ביד/עם תוספת כיתוב), יש לבדוק כל מקרה לגופו מול החברה הרלוונטית.
באתר מופיעים הטפסים לחברות השונות. יש למלא את הטופס של החברה הרלוונטית לך ולשלוח אותו (עדיף במייל mifalim@tariel.org.il) לרכז המפעלים בתנועה. רכז המפעלים יאשר את ההזמנה בכפוף למצב העו"ש/אישור מראש התחום וישלח את ההזמנה לחברה או אליך חזרה, בצרוף מספר הזמנה והגבלת סכום להזמנה.
עליך לאסוף את הכסף לחולצות (תוך התחשבות בעלות החולצות והגלופות). במידה וכל הכסף אצלך, עליך להגיע למשרדי ההנהלה הארצית ולהפקיד אותו אצל אורלי המזכירה. במידה ולא הספקת להפקיד את הכסף אך ברצונך לבצע את ההזמנה, עליך לקבל אישור מראש התחום.
לכל חברה יש מלאי שונה ועומס עבודה שונה. הכי בטוח לבצע את ההזמנה 5-7 ימים לפני המועד המבוקש. ישנן חברות מסוימות שבאפשרותן לבצע הזמנות "דחופות" בזמן קצר. כדאי לוודא עם החברה לפני ביצוע ההזמנה.
איך אני משלם על החולצות? האם אני צריך להביא איתי כסף לחברה?
במידה וביצעת את ההזמנה דרך התנועה (טופס חתום ע"י רכז המפעלים), התנועה תשלם עבור החולצות ישירות לחברה. עליך להביא את הכסף שנאסף לאורלי במשרדי ההנהלה הארצית.