בורקס פיצה קל מאד להכנה

חומרים:

  • חבילה אחת של בצק עלים (1 קילו)
  • שלושה בצלים בינונים
  • ארבע עגבניות
  • כפית מלח
  • טבעות זיתים שחורים או ירוקים
  • חבילת גבינה צהובה

אופן ההכנה:

  • את הבצל מקלפים וחותכים לריבועים קטנים (זהירות עם הסכין החדה).
  • מחממים מעט שמן במחבת, מעבירים לשם את הבצל  ומטגנים על אש בינונית עד שהבצל ישחים מעט.
  • לבינתים חותכים את העגבניות לריבועים.
  • מעבירים את העגבניות למחבת ומטגנים יחד עם הבצל עוד כעשר דק'
  • מתבלים במלח ופלפל ומכבים את האש.
  • מכינים את הזיתים חתוכים לטבעות ואת הגבינה צהובה מגוררת.
  • פורשים את בצק העלים על משטח נקי ומחלקים לארבע, על כל חלק מורחים מתערובת העגבניות והבצל,
    מפזרים מעט זיתים וגבינה צהובה.
  • מגלגלים בזהירות את הבצק מעל למילוי עד שנוצרת גלילה סגורה, מעבירים לתבנית וחותכים את הגלילות לריבועים.
  • אופים בחום בינוני (180 מעלות) בין 30-40 דקות עד שהבצק משחים.

 

דרג את הכתבהדירוג כתבה בורקס פיצה קל מאד להכנה: 4 כוכבים
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
8 מדרגים
עבור לתוכן העמוד