ספינג' מרוקאי

מצרכים:

  • 1 ק"ג קמח
  • 3 1/2 כוסות מים פושרים
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1/2 כפית מלח
  • 50 גרם שמרים
  • סוכר לטבילה

אופן ההכנה:

  • לשים יחד את כל החומרים ומתפיחים 20 דקות.
  • מחממים שמן לטיגון. בידיים רטובות עושים עיגולים עם חור ומכניסים לשמן חם עד שמזהיב.
  • כשמוכן- טובלים בסוכר.

בתאבון!

דרג את הכתבהדירוג כתבה ספינג' מרוקאי: 5 כוכבים
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
3 מדרגים
עבור לתוכן העמוד