עוגת קסטה

ט"ז אלול ה'תשע''ג 07:00
עוגת קסטה

חומרים:

  • חבילת ביסקוויטים
  • 2 חבילות קצפת ריץ'
  • שוקולד
  • סירופ שוקולד
  • חומרי טעם בטעם הרצוי: תמצית וניל, שוקולד להמסה, תותים קפואים, רכז מנגו וכו'

הוראות הכנה:

מרצפים תבנית חד פעמית בביסקוויטים.

מקציפים את הקצפות ומוסיפים את חומרי הטעם הרצוי.

[ניתן לחלק את התערובת ל2 וליצור קצפת בשתי טעמים]

משטחים את הקצפת על הביסקוויטים

[אם עושים בשתי טעמים- כדאי לשים את הקצפת בצורת פסים, פס מכל טעם, ע"מ שבכל ביסקוויט יתקבלו 2 פסים משתי הטעמים]

מרצפים מעל בשכבת ביסקוויטים נוספת, מקבילה לשכבה התחתונה

מקשטים בסירופ שוקולד ובשוקולד מגורד

מקפיאים לפחות שעתיים.

מוציאים עשר דקות לפני ההגשה להפשרה

חותכים לפי קווי הביסקוויט

 

בתאבון!

דרג את הכתבהדירוג כתבה עוגת קסטה: 4 כוכבים
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
11 מדרגים

מתכונים נוספים

אתר נגיש
עבור לתוכן העמוד