עוגת קסטה |
|||||||||
ט"ז אלול ה'תשע''ג 07:00 | |||||||||
חומרים:
הוראות הכנה: מרצפים תבנית חד פעמית בביסקוויטים. מקציפים את הקצפות ומוסיפים את חומרי הטעם הרצוי. [ניתן לחלק את התערובת ל2 וליצור קצפת בשתי טעמים] משטחים את הקצפת על הביסקוויטים [אם עושים בשתי טעמים- כדאי לשים את הקצפת בצורת פסים, פס מכל טעם, ע"מ שבכל ביסקוויט יתקבלו 2 פסים משתי הטעמים] מרצפים מעל בשכבת ביסקוויטים נוספת, מקבילה לשכבה התחתונה מקשטים בסירופ שוקולד ובשוקולד מגורד מקפיאים לפחות שעתיים. מוציאים עשר דקות לפני ההגשה להפשרה חותכים לפי קווי הביסקוויט
בתאבון! |
|||||||||
|
|||||||||