חציל בלאדי

ט' אלול ה'תשע''ג 07:00
חציל בלאדי

חומרים:

  • חציל
  • נייר כסף
  • טחינה גולמית
  • מים
  • מיץ לימון
  • שום
  • מלח
  • פטרוזיליה לקישוט

הוראות הכנה:

עוטפים את החציל בנייר כסף ומניחים ישירות על הכיירים, צמוד לאש.

קולים כרבע שעה, הופכים לכל צד.

ממתינים מעט עד שהטמפרטורה יורדת ואפשר לגעת בחציל.

בזמן ההמתנה, מערבבים בקערה טחינה גולמית עם כמות שווה של מים. מוסיפים מיץ לימון, שום ומלח לפי הטעם.

חותכים את קליפת החציל ומוציאים בעזרת כפית את התוכן הקלוי.

מניחים בקערה.

מזליפים מעל החציל את הטחינה.

מקשטים בעלי פטרוזליה רחוצים

 

להגיש חם!

דרג את הכתבהדירוג כתבה חציל בלאדי: 3 כוכבים
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
2 מדרגים

מתכונים נוספים

עבור לתוכן העמוד