סלט פירות |
|||||||||
י"ז תמוז ה'תשע''ג 07:00 | |||||||||
רכיבים:
[ניתן להוסיף פירות לפי הטעם]
הוראות הכנה: לחרצן את הדובדבנים ולחתוך אותם לפרוסות, לערבב עם קוביות הפרי. [אם מוסיפים פירות נוספים, יש לחתוך גם אותם] למעוך את הבננות למחית ולערבב עם הפירות החתוכים. לרסק את אגוזי המלך ולפזר מעל. להוסיף חצי כוס מיץ תפוזים ורבע כוס מיץ ענבים לקידוש [ניתן להוסיף פחות מיצים] להגיש טרי! לשמור בקירור עד יום אחד מההכנה. אם רוצים לשמור בקירור- כדאי לסחוט מעל הסלט חצי לימון |
|||||||||
|
|||||||||