עוגת גבינה עם שוקולד

י"ב אב ה'תשע''ב 09:00
עוגת גבינה עם שוקולד

חומרים [ל-6 מנות]:

לבסיס:

  • 15 ביסקוויטים חומים 50
  • גרם חמאה רכה
  • ¼ כוס סוכר

למלית הגבינה:

  • 750 גרם גבינה 9%
  • ½ כוס סוכר
  • 3 ביצים
  • 6 טיפות תמצית וניל
  • 1 כף קמח

לרוטב השוקולד:

  •  100 גרם שוקולד מריר 5
  •  כפות חלב

 

הוראות הכנה:

 

מחממים מראש את תנור האפייה לחום נמוך (150 מעלות).
מרפדים בנייר אפייה תבנית עגולה מס' 20 בעלת דופן גבוהה. 
הכנת הבסיס:

בקערה רחבה מועכים היטב את הביסקוויטים ומוסיפים אליהם את החמאה והסוכר.

מעבירים לתבנית המרופדת בנייר אפייה ומשטחים תוך כדי הידוק.

הכנת המלית:

בקערה אחרת בוחשים היטב את חומרי המלית לעיסה חלקה ומעבירים לאט אל מעל הביסקוויטים

אופים כשעה ומשאירים להצטנן בתנור.

הכנת הרוטב:
מחממים את השוקולד עם החלב בסיר קטן על האש, בוחשים עד שהשוקולד נמס.

מוציאים ומורחים את רוטב השוקולד מעל העוגה.

מקררים במקרר כמה שעות.

דרג את הכתבהדירוג כתבה עוגת גבינה עם שוקולד: 3 כוכבים
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
7 מדרגים

מתכונים נוספים

אתר נגיש
עבור לתוכן העמוד