מוס שוקולד

כ"ה תמוז ה'תשע''ב 10:05
מוס שוקולד

חומרים ל-6 מנות:

  • 5 ביצים
  • 2 חב' שוקולד מריר

הוראות הכנה:

ממיסים את השוקלד עם 5 כפות מים. 
מפרידים את הביצים: את החלבון מקציפים טוב עד שנוצר קצף עמיד.

את החלמון מוסיפים לשוקולד ומערבבים במהירות כדי שהביצה לא תקרש, את לקבלת מרקם אחיד.

שופכים את השוקולד לתוך הקצף בזהירות ומערבבים בתנועות מעגליות, בזהירות שהקצף לא יישבר.

יוצקים לקעריות אישיות ומקררים.

 

מומלץ לשמור במקרר לכבוד שבת קודש :-)

 

דרג את הכתבהדירוג כתבה מוס שוקולד: 4 כוכבים
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
12 מדרגים

מתכונים נוספים

אתר נגיש
עבור לתוכן העמוד