סלט פסטה

ט"ז תמוז ה'תשע''ב 11:15
סלט פסטה

חומרים: 

  • חבילת פסטה שבלולים קטנים 
  • פלפל אדום
  • מלפפון
  • עגבניה
  • זיתים שחורים 
  • 2 קופסאות טונה בשמן [לא חובה אבל מוסיף המון!]
  • שמן זית
  • פטרוזיליה או בזיליקום קצוצים דק
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • מעט לימון

הוראות הכנה
  1. מבשלים את הפסטה במים רותחים עם מעט מלח לפי הוראות ההכנה, מסננים ושוטפים היטב במים קרים.
  2. חותכים את הפלפל, המלפפון והעגבניה לקוביות.
  3. פורסים את הזיתים
  4. מערבבים את הפסטה עם הירקות והטונה.
    מכינים את הרוטב:
  5. שמים בצנצנת קצת שמן זית, קצת מיץ לימון, את הפטרוזיליה או הבזיליקום, מלח ופלפל.
  6. סוגרים את הצנצנת ומערבבים היטב, עד לקבלת רוטב אחיד.
  7. שופכים את הרוטב על הסלט ובתיאבון :-)


דרג את הכתבהדירוג כתבה סלט פסטה: 3 כוכבים
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
9 מדרגים

מתכונים נוספים

עבור לתוכן העמוד