סופלה שוקולד

י' תמוז ה'תשע''ב 21:00
סופלה שוקולד

מצרכים:

 

  • 3 חבילות שוקולד מריר
  • כוס שמן
  • 6 ביצים
  • 2/3 כוס קמח
  • 1 ו 1/2 כוס סוכר
  • מנג'טים (גביעי נייר לעוגה)


    אופן ההכנה
  1. חותכים את השקולד לקוביות
  2. שמים את השמן בסיר, מרתיחים את הסיר ל20 שניות
  3. מוסיפים את השוקולד ומערבבים עד שהכל נמס
  4. מוסיפים את הקמח והסוכר וממשיכים לערבב
  5. שמים את הכל במקרר לבערך חצי שעה, עד שזה מתקרר.
  6. מוציאים את הסיר, מוסיפים את הביצים ומערבבים.
  7. שופכים בעזרת כף את עיסת השוקולד לתוך מנג'ט, בערך כף בכל מנג'ט.
  8. אופים בתנור בחום בינוני (170-180) את כל המנג'טים שנכנסו במגש, ומוציאים אחרי 10 דקות, למרות שזה נראה לא מוכן.

 

להגיש חם!

 

דרג את הכתבהדירוג כתבה סופלה שוקולד: 5 כוכבים
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
19 מדרגים

מתכונים נוספים

אתר נגיש
עבור לתוכן העמוד