|
סופלה שוקולד |
י' תמוז ה'תשע''ב 21:00 |
מצרכים:
-
חותכים את השקולד לקוביות
-
שמים את השמן בסיר, מרתיחים את הסיר ל20 שניות
-
מוסיפים את השוקולד ומערבבים עד שהכל נמס
-
מוסיפים את הקמח והסוכר וממשיכים לערבב
-
שמים את הכל במקרר לבערך חצי שעה, עד שזה מתקרר.
-
מוציאים את הסיר, מוסיפים את הביצים ומערבבים.
-
שופכים בעזרת כף את עיסת השוקולד לתוך מנג'ט, בערך כף בכל מנג'ט.
-
אופים בתנור בחום בינוני (170-180) את כל המנג'טים שנכנסו במגש, ומוציאים אחרי 10 דקות, למרות שזה נראה לא מוכן.
להגיש חם!
|
|
|
|
|
מתכונים נוספים | - עוגת קרם וניל עם שוקולד, כ"ט אייר ה'תשע''ח
- מתכון חגיגי לחלות, ט' תשרי ה'תשע''ז
- עוף בסויה ודבש, כ"ו אלול ה'תשע''ו
- עוף בחרדל ובדבש בשקית קוקי!, ח' אלול ה'תשע''ו
- עוף במלח, כ"ו אב ה'תשע''ו
- דג מטוגן, כ"א אב ה'תשע''ו
- מתכון לפיצה, י"ז אב ה'תשע''ו
- מתכון לעוגת מייפל, י' אב ה'תשע''ו
- מתכון לכדורי בשר, ה' אב ה'תשע''ו
- מתכון לכדורי תמרים, ג' אב ה'תשע''ו
|
|