עוגת בראוניס

תקציר

עוגת שוקולד עם פצפוצים בטעם מיוחד
כ"ו אב ה'תשע''ה 12:00
עוגת בראוניס (הגדל)

 

 

חומרים:

  • 6 ביצים
  • 1/5 2 כוסות סוכר
  • 1/2 1 מרגרינה
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1/4 2 כוסות קמח
  • 1 אבקת אפיה
  • 1 כוס קקאו
  • 1 חבילת שוקולד צ'יפס

 

 

אופן ההכנה:

  • מקציפים את הביצים (שלמות).
  • מוסיפים תוך כדי הקצפה את הסוכר.
  • מוסיפים את שאר החומרים לפי הסדר ומערבבים.
  • ניתן להוסיף בוטנים טחונים למי שאוהב..
  • שופכים את התערובת לתבנית גדולה (של תנור).
  • אופים בחום 180 מעלות.
  • כשיוצא מהתנור חותכים את העוגה.
  • ואוכלים בשמחה!

 

דרג את הכתבהדירוג כתבה עוגת בראוניס: 5 כוכבים
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
2 מדרגים

מתכונים נוספים

אתר נגיש
עבור לתוכן העמוד