גליליות מצופות שוקולד

תקציר

נמאס לאכול גליליות משעממות? ביסקוויטים? תהפכו אותם למעניינים יותר!
כ"ד אב ה'תשע''ה 12:00
גליליות מצופות שוקולד

 

חומרים:

  • גליליות/ביסקוויטים/עוגיות יבשות
  • צימקאו (שוקולד בישול ואפיה)
  • קוקוס מגורד/שקדים קצוצים/בוטנים קצוצים

 

אופן ההכנה:

שלב א':

ממיסים את הצימקאו בעזרת סיר בתוך סיר:

ממלאים סיר גדול במים ומרתיחים על הגז. בתוכו מניחים סיר יותר קטן עם הצימקאו.

חשוב לשים לב שלא יכנסו מים מהסיר התחתון לסיר העליון! זה הורס את השוקולד.

אם נכנסו קצת מים, אפשר להוסיף עוד צימקאו או קצת שמן כדי שהשוקולד יחזור להיות נוזלי וטוב.

 

שלב ב':

מטבילים את הגליליות בתוך השוקולד. (ניתן להטביל כל דבר שרוצים לעשות אותו יפה וטעים יותר)

מוציאים ומניחים על נייר אפיה כדי לתת לשוקולד להתקשות בלי להידבק.

לפני שהשוקולד מתקשה, מפזרים למעלה קוקוס מגורד/שקדים קצוצים/בוטנים קצוצים...

 

 

לאחר שהשוקולד מתקשה מגישים לשולחן נשנושים טעימים ויפים!

 

 

דרג את הכתבהדירוג כתבה גליליות מצופות שוקולד: 5 כוכבים
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
1 מדרגים
תגובות
מס. התגובהתוכן התגובה
1. מוריה ליפשיץ (כ"ז אדר א' ה'תשע''ו 16:04)

מתכונים נוספים

אתר נגיש
עבור לתוכן העמוד