עוגת שמנת

תקציר

עוגה חלבית טעימה ויפה!
כ"א אב ה'תשע''ה 12:00
עוגת שמנת

 

 

חומרים:

  • קמח
  • מרגרינה
  • אבקת אפיה
  • סוכר וניל
  • ביצים
  • שמנת מתוקה
  • שמנת חמוצה
  • גבינה לבנה
  • פודינג וניל

 

אופן ההכנה:

בסיס:

  • 3/4 מרגרינה
  • 2 כוסות קמח
  • 1 אבקת אפיה
  • 1 סוכר וניל
  • 3 חלמונים
  • מערבבים הכל, משטיחים בתבנית, ואופים.
  • מגרדים שכבה מהבצק האפוי, ושומרים את הפירורים לחלק העליון של העוגה.

 

מילוי:

  • קערה 1- מקציפים 1 שמנת מתוקה עם 1 שמנת חמוצה.
  • קערה 2- מערבבים 250 גרם גבינה לבנה עם 1 פודינג וניל.
  • קערה 3- מקציפים 3 חלבונים עם 1/2 כוס סוכר.
  • מערבבים את כל הקערות יחד.
  • שופכים את התערובת על הבצק האפוי שבתבנית.

 

מפזרים מעל הכל את הפירורים שגירדנו מהבצק.

ומכניסים למקרר. 

 

 

דרג את הכתבהדירוג כתבה עוגת שמנת: 5 כוכבים
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
3 מדרגים

מתכונים נוספים

אתר נגיש
עבור לתוכן העמוד