חומרים:
-
קמח
-
מרגרינה
-
אבקת אפיה
-
סוכר וניל
-
ביצים
-
שמנת מתוקה
-
שמנת חמוצה
-
גבינה לבנה
-
פודינג וניל
אופן ההכנה:
בסיס:
-
3/4 מרגרינה
-
2 כוסות קמח
-
1 אבקת אפיה
-
1 סוכר וניל
-
3 חלמונים
-
מערבבים הכל, משטיחים בתבנית, ואופים.
-
מגרדים שכבה מהבצק האפוי, ושומרים את הפירורים לחלק העליון של העוגה.
מילוי:
-
קערה 1- מקציפים 1 שמנת מתוקה עם 1 שמנת חמוצה.
-
קערה 2- מערבבים 250 גרם גבינה לבנה עם 1 פודינג וניל.
-
קערה 3- מקציפים 3 חלבונים עם 1/2 כוס סוכר.
-
מערבבים את כל הקערות יחד.
-
שופכים את התערובת על הבצק האפוי שבתבנית.
מפזרים מעל הכל את הפירורים שגירדנו מהבצק.
ומכניסים למקרר.