עוגת אגוזים ושוקולד

תקציר

עוגה טעימה וממכרת שלא תפסיקו לנשנש!
י"ב אב ה'תשע''ה 12:00
עוגת אגוזים ושוקולד

 

 

חומרים:

  • קמח
  • ביצים
  • אבקת אפיה
  • סוכר
  • סוכר וניל
  • שוקולד צ'יפס
  • אגוזים קצוצים
  • שמן
  • יין

 

אופן ההכנה:

שלב א'- בצק:

  • 1/4 1 כוסות קמח
  • 1 ביצה
  • 1 אבקת אפיה
  • 2 כפות יין
  • 1/2 כוס שמן

לשים את הבצק, משטיחים אותו בתבנית, ואופים 5 דקות.

 

שלב ב'- שוקולד

מוציאים את העוגה מהתנור לאחר 5 דקות.

מפזרים 1/2 חבילת שוקולד צ'יפס

 

שלב ג'-

  • 2 ביצים
  • 1/2 כוס שמן
  • 3/4 כוס סוכר
  • 2 סוכר וניל
  • 1 כוס אגוזים קצוצים

מערבבים הכל יחד, ושופכים מעל השוקולד בתבנית.

אופים את העוגה עוד כ - 1/2 שעה בחום 200 מעלות.

 

 

 

 

דרג את הכתבהדירוג כתבה עוגת אגוזים ושוקולד: 4 כוכבים
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
3 מדרגים

מתכונים נוספים

אתר נגיש
עבור לתוכן העמוד