פאי אגוזי פקאן

תקציר

עוגה טעימה, קלה ויפה לכבוד שבת!
ז' אב ה'תשע''ה 12:00
פאי אגוזי פקאן

 

חומרים:

  • קמח
  • סוכר
  • שמן
  • ביצה
  • מים
  • אבקת אפיה
  • אגוזי פקאן
  • ריצ'

 

  

אופן ההכנה:

בצק:

  • 2/3 1 כוסות קמח
  • 2 כפות סוכר
  • 1/2 כוס שמן
  • 1 ביצה
  • 3 כפות מים קרים
  • 1 כפית אבקת אפיה

מערבבים הכל, ומשטיחים את הבצק בתבנית.

מחוררים את הבצק עם מזלג.

מפזרים כ- 200 גרם פקאנים חצויים, ומהדקים אותם לבצק.

 

סירופ:

מבשלים בסיר-

  • 1 ריצ'
  • 1 כוס סוכר חום

כשהסוכר נמס שופכים את הסירופ על העוגה.

 

ואופים בחום של 180 מעלות.

 

 

דרג את הכתבהדירוג כתבה פאי אגוזי פקאן: 4 כוכבים
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
4 מדרגים

מתכונים נוספים

אתר נגיש
עבור לתוכן העמוד