עוגת תפוחים ופירורים

תקציר

יש לכם תפוחים בבית ואתם מחפשים מה לעשות איתם? קבלו עוגה טעימה ופשוטה!
ג' אב ה'תשע''ה 12:00
עוגת תפוחים ופירורים

 

חומרים:

  • קמח
  • אבקת אפיה
  • סוכר
  • שמן
  • ביצים
  • תמצית וניל
  • תפוחי עץ
  • לימון
  • קינמון

 

 

אופן ההכנה:

שלב א'- בצק:

  • 3 כוסות קמח
  • 1/2 אבקת אפיה
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס שמן
  • 1 ביצה
  • 2 כפיות תמצית וניל

מערבבים הכל ליצירת בצק.

מוציאים כוס מהבצק, ואת השאר משטיחים בתבנית.

 

שלב ב'- תערובת התפוחים:

  • מקלפים 4-5 תפוחי עץ, ומגרדים אותם.
  • מוסיפים 1/2 כוס סוכר, כף לימון סחוט, מעט קינמון.
  • שופכים את התערובת על הבצק שבתבנית.

 

שלב ג'- פירורים:

  • מפזרים מעל תערובת התפוחים את כוס הבצק שהשארנו בצד.

 

שלב ד'- אפיה:

  • אופים את העוגה בחום של 180 מעלות, ערך 45 דקות.

 

 

*הכמות מספיקה לתבנית חד פעמים בינונית בגודל 26.

 

 

דרג את הכתבהדירוג כתבה עוגת תפוחים ופירורים: 5 כוכבים
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
3 מדרגים

מתכונים נוספים

אתר נגיש
עבור לתוכן העמוד