פצפוצי אורז עם שוקולד

תקציר

פצפוצי אורז טעימים וחגיגיים לכל שבת, אירוע או סתם לפינוק!
י"ט תמוז ה'תשע''ה 12:00
פצפוצי אורז עם שוקולד

 

 

חומרים:

  • 1 מרגרינה.
  • 50 גרם צימקאו.
  • 1 כוס סוכר.
  • 3 כפות קקאו.
  • 3 כפות דבש
  • 50 גרם חלבה.
  • 7 כוסות פצפוצי אורז.

 

אופן ההכנה:

  • ממיסים בסיר על אש בינונית את המרגרינה, הצימקאו, הסוכר, הקקאו והדבש.
  • מערבבים כל הזמן עד שהכל נמס ונצרת תערובת שוקולד אחיזה.
  • מוסיפים את החלבה מגורדת/חתוכה לחתיכות קטנות.
  • מערבבים עד שהכל נמס.
  • מכבים את הגז ומוסיפים את פצפוצי האורז.
  • מערבבים עד שכל הפצפוצים עטופים בשוקולד.

 

לצורת ההגשה 2 אפשרויות:

  1. להשטיח את התערובת בתבנית גדולה, ולחתוך לריבועים בגודל הרצוי.
  2. לשים במנג'טים (ובכל אחד הכמות לפי המנג'ט).

 

לתוספת/קישוט יפה-

ניתן להמיס שוקולד לבן/שוקולד צ'יפס לבן, ובעזרת שקית אוכל שעושים חור באחת הפינות שלה, יוצרים פס/עיגול/עיטור כלשהו על הפצפוצים.

 

הכמות מספיקה לכ- 60 יחידות במנג'טים גודל 1 וחצי.

 

 

בתאבון!

 

 

 

 

 

 

דרג את הכתבהדירוג כתבה פצפוצי אורז עם שוקולד: 5 כוכבים
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
5 מדרגים
תגובות
מס. התגובהתוכן התגובה
1. טליה גלוך סניף בית שמש (כ' אלול ה'תשע''ה 14:10)

מתכונים נוספים

אתר נגיש
עבור לתוכן העמוד